Om Oss

MyLineFood

Välkommen till Mylinefood – en pålitlig partner inom beskärning och förpackning av högkvalitativa grönsaker. Vi är specialiserade på att hantera grönsaker såsom sallad, kål och andra grönsaker för att se till att de håller högsta kvalitet och är redo att användas i köket.

 

 Vi vet att förpackning och beskärning är kritiska steg i livsmedelsproduktionskedjan, och därför har vi byggt en modern och effektiv produktionsanläggning som är utrustad med den senaste tekniken. Vårt team av erfarna och kunniga medarbetare arbetar hårt för att se till att varje grönsak beskärs och förpackas enligt högsta standarder.

 

 Vi är stolta över att erbjuda våra kunder ett brett utbud av förpackningsalternativ och storlekar för att passa deras unika behov. Vi strävar alltid efter att leverera produkter av högsta kvalitet, och vi tror på att bygga starka och hållbara relationer med våra kunder.

 

 Om du letar efter en pålitlig och erfaren partner för beskärning och förpackning av grönsaker, är du välkommen att kontakta oss (se mer på sidan kontakta oss). Vi ser fram emot att samarbeta med dig!

Affärsidé

MyLineFood jobbar på den mest miljövänliga sätt och specialiserar sig inom återförsäljning, paketering och bearbetning av sallader, grönsaker, bär, frukt och färska kryddor.

Vision

Vår vision är att vara marknadsledande i norden inom branschen och gå hand i hand med den hälsosamma matvanor och den största kärleken till naturen.

Mål

Etablera varumärket som ett miljövänligt och självklart val för konsumenter i de största matvarukedjor, mindre butiker och online livsmedelsförsäljare. Samt att erbjuda en miljövänlig, närproducerad alternativ till HoReCa och andra grossister för lika attraktiva priser.

Våra Samarbetspartners

Vi är intresserade av att hjälpa våra samarbetspartners att utöka sitt sortiment med billiga och hälsosamma produkter från MyLineFood.

Scroll to Top